Играй с радио Витоша и спечели „разбойнически" награди от Dungeons & Dragons: Разбойническа чест 13 март, 2023

Разбойник или герой? Готов ли си да избереш с „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“?

Радио Витоша ти дава възможност да станеш част от разбойническото киноприключение с „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“. Играй и може да спечелиш оригинална награда от филма.

Когато изпеченият мошеник и разбойник Едгин (Крис Пайн) и неговият партньор – варварката Холга (Мишел Родригес) решават, че е време да си върнат съкровището, което са откраднали и после загубили, нямат никаква представа в какво точно се забъркат. Те ще трябва да се изправят срещу най-голямото зло, познато на света, което самите те са отприщили! За да се справят обаче с тази нелека задача, ще им трябва екип. А именно - вълшебник (Джъстис Смит), паладин (Реге-Жан Пейдж) и дроид (София Лилис), за да имат поне някакъв шанс в предстоящата битка. 

Зрителите ще преживеят завладяващ и неспирен екшън, много хумор, разнообразие от магически същества, и героични битки с филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“.
Участвай в играта на радио Витоша и „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ като отговориш правилно на въпроса и може да спечелиш оригинални „разбойнически“ награди от филма:

Победителите ще изтеглим на 27 март. 

Разбойник или герой? Избери с Dungeons & Dragons: Разбойническа чест от 24 март в кината, IMAX и 4DX, дублирана и субтитрирана версия.

Награди:

1 x ОРИГИНАЛНА ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ФИЛМА „DUNGEONS & DRAGONS: РАЗБОЙНИЧЕСКА ЧЕСТ“

Шапка

Снимка от ForumFilm

1 x ОРИГИНАЛНА РАЗБОЙНИЧЕСКА ЧАНТА ОТ ФИЛМА „DUNGEONS & DRAGONS: РАЗБОЙНИЧЕСКА ЧЕСТ“

Чанта

Снимка от ForumFilm

1 х КОМПЛЕКТ ОТ ОРИГИНАЛНИ ХАЛБА ЗА БИРА И ФОРМА ЗА ЛЕД ОТ ФИЛМА „DUNGEONS & DRAGONS: РАЗБОЙНИЧЕСКА ЧЕСТ“

Бира и лед

Снимка от ForumFilm

„Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ ще видим множество уникални магически същества. Кое от изброените е едно от тях?

Още игри

  СПОДЕЛИ

Новини