Дженифър Кулидж влязла в болница заради тен 20 септември, 2022

Актьорите имат различни начини да се подготвят за нова роля. Някои предпочитат „метода на актьорско майсторство“, където непрекъснато остават в образа си, дори далеч от камерите, докато други се подстригват или променят външния си вид, за да отговарят на стила на техния герой. Дженифър Кулидж явно е от вторите, защото решила да си нанасе изкуствен тен със спрей преди участието си в „Белия лотос“, спечелил награда „Еми“.

Говорейки с Allure, Кулидж каза, че не искала да изглежда като голяма, бяла ружа на плажа в Хавай“, където е първият сезон на шоуто. За съжаление на актрисата, нещата се объркали.

„Започнах да се чувствам наистина странно“, спомня си тя. „Докато слязох от самолета, трябваше да отида в спешното отделение.“

„Мисля, че в крайна сметка използвахме обикновен грим. В момента, в който спряхме снимките, се изкъпях“, каза тя, добавяйки, че нейната алергичност е започнала през последните няколко години. „Никога не съм бил човек, който се интересува много от съставките... След това започнах да получавам алергия. Очите ми винаги сълзяха, но никога не ми е хрумвало, че е от грима."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини