Дженифър Лопес пусна нова песен 11 януари, 2024

Дженифър Лопес пусна нова песен! Звездата сподели първия сингъл от предстоящия си албум This Is Me... Now. "Can't Get Enough" пристигна с видеоклип, който дава на феновете първи поглед към филма, който ще придружава издаването на албума на 16 февруари. Феновете за първи път чуха песента, когато изтече видео от сватбата й, на което тя пее с Бен Афлек.

JLo сподели историята зад създаването на "Can't Get Enough" с радио iHeart. „Работехме по албума и бях много взискателна с кого да работя“, спомня си тя. „Не бях склонна да объркам нещата по някакъв начин или да правя компромис енергията и вибрациите. Моят сътрудник дойде и каза: „Един човек иска да участва.“ Аз казах не не, не, не мисля така. Тогава той отвърна: „Това е Hit-Boy и той каза да ти кажа, че си го одобрила за първи път в един от албумите си навремето и той наистина го оценява и с удоволствие ще помогне."

Тя продължи: „Стори ми се сладко и казах добре, нека участва. После той пусна този трак и на мен ми хареса... написахме песента за ден. Радвам се, че го направих, радвам се, че го пуснах."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини