Джулия Робъртс била самотна на снимките на "Билет за рая" 08 септември, 2022

Джордж Клуни и Джулия Робъртс са приятели от десетилетия - работили са заедно по поредицата "Бандата на Оушън", а сега се обединяват в екипа на "Билет до рая". 54-годишната актриса каза тази седмица, че Клуни ѝ е помагал, когато е била сама в Австралия, за да снима романтичната комедия.

"Бяхме в един своеобразен балон и това е най-дългото време, в което съм била далеч от семейството си. Не мисля, че съм прекарвала толкова много време сама от 25-годишна възраст", казва Робъртс пред "The New York Times".

Снимките на филма са се състояли между ноември 2021 г. и февруари 2022 г. Докато семейството на Клуни е било на снимачната площадка, Робъртс е била сама, съобщи "Daily Mail". Тя е омъжена за 53-годишния Дани Модърн от 20 години. И заедно имат три деца.

Семейството на Робъртс в крайна сметка стигна до Австралия, но "трябваше да лети до Сидни и да се подложи на карантина в продължение на две седмици, преди тя да може да ги види", казва Клуни.

Джулия също така се пошегува, че "са им били необходими 80 дубъла", за да заснемат единствената сцена с целувка в "Билет до рая".

Клуни също така разкри, че ролите им са били "ясно написани" за тях от Ол Паркър, който първоначално написал имената на героите им като Джорджия и Джулиан.

"Имаме приятелство, за което хората са наясно, и влизаме в него като тази разведена двойка. Половината Америка вероятно си мисли, че сме разведени, така че това е в наша полза", пошегува се тя.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини