Apple показа новите телефони и часовници 08 септември, 2022

Apple разкри за новата гама от своите смарт часовници. Излъчването на презентация се проведе в официалния канал на корпорацията в YouTube. Сред новите продукти на компанията са Apple Watch Series 8, Apple Watch SE и нов модел – Apple Watch Ultra.

Apple Watch Series 8 може да измерва промени в телесната температура до 0,1 по Целзий. Часовниците също могат да разпознават моменти, когато собственикът претърпява инцидент - този режим работи само по време на шофиране. Устройството ще бъде в продажба от 16 септември.

Новият модел Apple Watch Ultra има титаниев корпус, 36-часова батерия. Часовникът има и функция Wayfinder, предназначена за пътуване. Това включва компас, нощен режим и други иновации като звуков сигнал до 190 метра. GPS в тази версия на часовника е най-точен.

На събитието в централата на компанията в Купертино, в Калифорния, бяха представени два нови iPhone 14. От тях моделът iPhone 14 Plus ще има по-голям екран, като модела iPhone Pro, но същия процесорен чип А15, както iPhone 13. Моделите са способни да осъществяват повикване чрез сателит по време на извънредна ситуация и да предугаждат сблъсък.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини