Радио Витоша

webcam

Новини

Шокиращи твърдения от психолог за Джони Деп

Шокиращи твърдения от психолог за Джони Деп

Дата: 05.05.2022
Image
Снимка: БГНЕС

Процесът за клевета на Джони Деп срещу бившата съпруга Амбър Хърд продължава да разкрива смущаващи моменти от нестабилната им връзка. Клиничният и съдебномедицински психолог д-р Доун Хюз беше призована като първи свидетел на правния екип на Хърд по време на процеса във вторник. „Има индикации за сексуално посегателство и сексуално насилие, подхранвано от наркотици и алкохол", каза Хюз. "Тогава, знаете ли, ако той не е в състояние да се представи добре, той се ядосва повече и обвинява за състоянието си нея.", каза психоложката.

По време на показанията си тя опроверга твърденията на психолог, извикан от екипа на Деп миналата седмица, според който актрисата няма признаци на посттравматично стресово разстройство. Вместо това Хюз каза, че Хърд наистина има ПТСР от "насилието от г-н Деп".

През цялото време Хюз свидетелства за твърденията на Хърд за сексуално посегателство срещу Деп, позовавайки се на медицински досиета, минали показания и почти 30 часа интервюта.

„Имаше друг инцидент в Австралия – един от най-тежките случаи на сексуално насилие, които г-жа Хърд трябваше да претърпи – когато той я биеше, душеше и й казваше: „Ще те убия. Мразя те... Той грабна бутилката, която беше на бара, и проникна в нея с тази бутилка."

Съобщените нападения накараха Хърд да се страхува за нейната безопасност, твърди Хюз, което накарало актрисата да отключи психологическа агресия и реактивно насилие.

Деп съди Хърд за статията от 2018 г., която е написала за Washington Post, където тя разказа за опита си с домашното насилие.

Коментари