Ким Кардашиян отговори на критиците 10 март, 2022

Ким Кардашиян има какво да каже на критиците за това как те гледат на успеха на нейното семейство. В скорошно интервю за Variety, което идва преди новата поредица на Hulu The Kardashians, Ким отговори на критиците, които казват, че е „известна само с това, че е известна“.

„На кого му пука“, каза Ким. „Ние се фокусираме върху положителното. Работим. Ако това е, което мислите, тогава съжалявам. Просто нямаме енергия за това. Не е нужно да пеем, да танцуваме или да играем; можем да живеем живота си - и хей, успяхме. не знам какво да кажа.”

Попитана за нейния съвет към жени, които също се стремят към успех, Ким каза: „Имам най-добрия съвет за жените в бизнеса. Вдигни си дупето и работи. Изглежда, че никой не иска да работи тези дни.”

Пийт Дейвидсън може да направи дебют в предстоящото шоу на Hulu.

„Не съм снимала с него“, каза Ким. „И не съм против. Просто не е това, което той прави. Но ако се случи да го хванат камерите, той нямаше да се скрие. Мисля, че може да заснема нещо наистина вълнуващо, но няма да е за този сезон"

Ким разкри, че Кание Уест е заснел някои сцени за шоуто, преди нещата да се обърнат: „Имаме наистина красиви моменти от нашето съвместно родителство“.

Семейство Кардашиан ще се излъчи на 14 април и ще включва Кортни, Ким, Клои, Кендъл и Кайли Дженър и Крис. Ще се появят и Травис Баркър и Скот Дисик.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини