Ким Кардашиян отново е сама 07 август, 2022

Риалити звездата Ким Кардашиян и комикът Пит Дейвидсън прекъснаха интимните си отношения тази седмица, тъй като натоварените им графици „направиха наистина трудно поддържането на връзка“, твърди развлекателната медия E! News.

Близък на двойката разкри, че те са се разделили с добро, решавайки да останат приятели – „Те много се обичат и уважават, но от разстояние и с натоварения си график им беше трудно да поддържат връзка. Напоследък Дейвидсън прекарва много време в Австралия за снимките на филма, докато Ким се грижи за децата и управлява бизнеса си в Лос Анджелис”.

Кардашиян, която има 328 милиона последователи в Instagram и 73 милиона в Twitter, започна да се среща със звездата от Saturday Night Live Дейвидсън, след като двамата участваха в скеч заедно в шоуто през 2021 г., споделяйки целувка. За романа на Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън стана известно през октомври миналата година. Влюбените прекарваха много време заедно и често попадаха в обективите на папараците, но официално започнаха да се появяват като двойка едва след няколко месеца връзка.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини