Дара Екимова и "Славата" 26 април, 2024

Това е годината на Дара Екимова. Kариерата ѝ набра мечтаната за всеки артист скорост. Всичко стартира с „Бягам“, продължи с хитовия й дует с Тино „Недей да ме будиш“ и тотално експлодира с „Дишам“. Формулата на нейния успех е в комбинацията между модерни и запомнящи се мелодии, силни послания, облечени в поезия и емоционален заряд, който ѝ спечели нова вярна публика. 

Следващата стъпка на Дара Екимова е резултат на нейния инстинкт за музикално бъдеще – песен, създадена в съавторство с Константин Бешков (Kay Be), озаглавена „Славата“ и посветена на двойнствения и често нелек живот на артистите.

Парчето е част от предстоящия албум на изпълнителката, който ще излезе през есента, а видеото е леко намигване, но и поглед изпълнен с достатъчна сериозност към реалността на всеки човек на изкуството.

Певицата ще изпълни „Славата“ официално на живо още в първите дни на месец май, тъй като й предстоят два големи концерта. На 9 май ще излезе заедно с Мила Роберт на сцената на „Капана Фест“, а на 16 май ще открие пролетното издание на фестивала So Fest.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини