Радио Витоша

webcam

Новини

RICKY MARTIN С НОВ СИНГЪЛ „TIBURONES“

RICKY MARTIN С НОВ СИНГЪЛ „TIBURONES“

Дата: 29.01.2020 Martin тръгва на турне в Южна Америка на 7 февруари
Image

Tiburones“ е парче, в което много хора ще се припознаят. Това, което исках да постигна във видеото е да хвана една обща история, и затова пожелах да снимам в Пуерто Рико. Песента и видеоклипът олицетворяват всичките емоции, енергия и чувсвта, присъщи за моментите, в който всички ние хората ставаме едно цяло“, споделя Ricky.

TIBURONES“ ще бъде част от предстоящия албум на Ricky, предвиден да излезе по-късно тази година.

Martin, който е ностител на награди „Грами“ и „Латин Грами“, репетира за дългоочакваното си световно турне Movimiento, което стартира на 7 февруари с три поредни концерта в Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot в Пуерто Рико. От там продължава към Viña del Mar Festival в Чили, последвано от концерти в Аржентина, Уругвай и Мексико.

Ricky ще изпълнява най-великите си хитове, заедно с песните от новия си албум, включително „Cántalo“ и „Tiburones“. Изпълненията ще бъдат съпътствани от супер технологични визуализации и светлинно шоу, по дизайн на Jaime King, който режисира концерта All In (2017) на Martin във Вегас, както и емблематичните му турнета Livin’ La Vida Loca (1999) и Black and White (2007).

Коментари