Зов за помощ: Млада майка се бори с тежко онкологично заболяване 22 април, 2024

Преди повече от десет години Поли започва работа като помощник-възпитател в една от детските градини на Своге. И е на път да изпълни мечтата си. По същото време започва и историята им с Десислав. Докато следва, на бял свят се появяват първо Дани, после и Вики. Така Поли вече си има всичко. Не след дълго обаче семейната радост е помрачена от диагнозата рак.

"На децата казваме, че мама е болна. Чуват се на видеовръзка, виждат я. Тя пред тях успява да се държи, засега", казва Десислав Соколов. 

Всичко започва след раждането на нейното второ дете. Останала част от плацентата в нея. Започнали да се появяват ранички в матката и се показали атопични клетки. Оказва се карцином на матката. 

След дълго лутане от няколко дни Поли се намира по спешност в турска клиника, където се борят да се справят с инфекция след интервенцията. А след това и да бъде назначено лечение. Семейството има нужда от непосилна сума - 250 хиляди лева, без дори да знаят още колко ще струва, за да получи Поли шанса си за живот.

Близките на Поли призовават за съпричастност. Всеки, който има желание и възможност да помогне на жената, може да го направи на дарителската сметка по-долу.

Банка: Алианц Банк България

Получател: Фондация Павел Андреев

IBAN: BG74BUIN95611000706952

BIC: BUINBGSF

Основание: Дарение за Полина Георгиева Антова

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини