Били Айлиш сподели официалния списък с песни от новия албум 22 април, 2024

Приближаваме се с една стъпка по-близо до издаването на третия си студиен албум на Били Айлиш и певицата сподели официалния списък с песни. Публикацията в Instagram включва заглавията на песните, написани на ръка с маркер върху дъска, включително скицирана звезда в ъгъла и отметки до всяка от 10-те песни, отбелязващи, че албумът е „завършен“.

Три от песните – „Chihiro,“ „L'Amour De Ma Vie“ и „Lunch“ – бяха представени предварително на изненадващо парти с Били и The Do LaB в Coachella по време на Уикенд 1. Едно от парчетата, „Lunch“ привлече много внимание онлайн, тъй като феновете изглежда харесаха парливия текст, като някой го нарече „гей химна на годината“.

Били отново се обединява с брат си FINNEAS по дългоочаквания проект, като FINNEAS е продуцент. Според прессъобщение, албумът "ви удря, както текстово, така и звуково, като същевременно смесва жанрове и се противопоставя на тенденциите." Въпреки това, феновете ще трябва да изчакат, докато албумът излезе, за да чуят песни, тъй като Айлиш по-рано разкри, че не издава никакви сингли, защото иска албумът да бъде усетен изцяло.

Ето пълния списък с песни за Hit Me Hard And Soft:

Skinny
Lunch
Chihiro
Birds of a Feather
Wildflower
The Greatest
L'Amour De Ma Vie
The Diner
Bittersuite
Blue

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини