Coyot представи нов летен сингъл – “Remember” 30 юли, 2021

Хитовият гръцки продуцент, DJ и артист – Coyot, представи нов летен сингъл – “Remember”. Текстът на песента е част от поемата на американския поет Edwin Bodney - “When a Boy Tells You He Loves You”, който в комбинация с дълбокия хаус бийт и хипнотизираща мелодия, отвеждат слушателя на емоционално пътуване. Запомнящото се звучене на трака е причината той да се изкачи до #7 в Shazam Гърция само две седмици след премиерата, като в момента е #4.

Музикалните проекти на Panagiotis Dimopoulos, известен като Coyot, са добре познати, благодарение на разпознаваемия му стил на сливане на традиционна етно музика с модерни и електронни елементи. 

Coyot печели международно признание с дебютния си сингъл “Love Myself on the Weekend”, комбинация от хаус музика и популярната мелодия на гръцкия композитор Vasilis Tsitsanis - “Baxe Tsifliki”. Парчето става хит в редица страни на Балканите, а в България е обявено за една от най-добрите песни за последното десетилетие. 

През юли 2020 г. Coyot пусна сингъла “Devil in Disguise”, в чието създаване ключово участие има младата и талантлива ALMA, и завладя еърплей чартовете на Гърция, България и Русия. Песента е опияняващ бленд от традиционната гръцка песен “Ikariotiko”, EDM бийт и вокалите на популярната румънска изпълнителка Roxen, която бе избрана да представи родината си на Евровизия 2021 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини