Maluma представи новия си сингъл "Mama Tetema" 12 ноември, 2021

„Mama Tetema“ е вдъхновена от песента на Rayvanny и Diamond Platnumz - „Tetema“, която става популярна през 2019 г. Когато Maluma чува парчето, толкова много го харесва, че решава да изпрати лично съобщение на Rayvanny в Instagram. Двамата се свързват и пресъздават песента, като Maluma добавя текст на испански, както и регетон бийт, а резултатът е този горещ нов фюжън. 

Видеоклипът към парчето е създаден от известния режисьор Jessy Terrero и въпреки че е заснет на две различни локации (Rayvanny в Африка, а Maluma в Съединените щати), улавя перфектно усещането за "Mama Tetema". Той е разнообразен, свеж, секси и забавен, включващ този tetema (в превод да се разтърсиш/to shake) танц. 

Този уикенд двамата артисти ще се съберат заедно за световното премиерно изпълнение на "Mama Tetema" на сцената на Европейските музикални награди на MTV, което ще се излъчи на 14-ти ноември от Будапеща, Унгария. 

Maluma е номиниран за две европейски музикални награди на MTV - "Best Latin" и "Best LatAm-Central Act". Наскоро той също така получи номинации за Американските музикални награди в категориите "Favorite Male Artist", "Favorite Latin Album" и "Favorite Latin Song", както и от People's Choice Awards за „The Latin Artist of 2021“, а песента „HAWÁI“ получи две номинации за Latin GRAMMY - „Song of the Year“ и „Best Urban Fusion/Performance“ за ремикс версията с The Weekend.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини