Радио Витоша

webcam

Новини

Платена публикация: През седмицата или през уикенда да залагаме

Платена публикация: През седмицата или през уикенда да залагаме

Дата: 22.11.2021 Натовареният цикъл на футболни събития ни предоставя почти перманентни опции за залози.
Image

Натовареният цикъл на футболни събития ни предоставя почти перманентни опции за залози. Когато говорим за малките часове на денонощието, Северна и Южна Америка ни заливат с богата палитра от опции за предвиждания. Когато става въпрос за ранните часове на утрото и преди обяд – Азия и Австралия са континентите, които предлагат на нашето внимание своите спортни срещи. А вече изхождайки от нашите географски ширини, най-футболният континент в света, Европа, поставя пред нас толкова много интригуващи клубни първенства и международни турнири, че като се започне от началото на август, та се приключва в края на май. Също така на всеки две години ставаме свидетели на Европейско или Световно първенство по футбол и по този начин почти през цялата година, във всеки един момент пред нас се предлага опция за залог. Все пак е хубаво да не залагаме постоянно, а да имаме последователност, която следваме и да се фокусираме на не повече от няколко места, в няколко турнира и да се специализираме в тях.

Залози през седмицата

Изхождайки от европейска футболна перспектива понеделниците основно стартират със слаба съсредоточеност върху мачовете. Често има по някои двубои и от топ-първенствата на Стария континент, но това са именно тези срещи, които не привличат особен интерес към себе си. Вторникът и срядата могат да бъдат изключително любими дни на запалянковците, тъй като именно това е времето на Шампионска лига. В голяма част от случаите в разгара на сезоните при отсъствие на двубои от най-комерсиалния футболен турнир има мачове от вътрешните първенства или пък от турнирите за купите на страните. Четвъртъците са дните на Лига Европа, а отскоро и на Лига на Конференциите. В случай на отсъствието на сблъсъци от някой от двата турнира, то четвъртъците биха могли да бъдат по-тежки и от понеделниците. В петък лека-полека вътрешните европейски първенства започват да ни зареждат, за да оставят тази плеяда от интригуващи сблъсъци за уикенда.

 

Залози през уикенда

Футболът все пак е за феновете. Той е, за да могат хората да отидат на стадионите и да подкрепят любимия си отбор, или просто да му се насладят пред телевизорите в почивните си дни. Точно поради тази причина, именно през уикендите имаме толкова много страхотни мачове на разположение.  

И кога всъщност да залагаме

Най-правилният, ясен и точен отговор е - когато си искаме! Хубаво е само да има някаква граница и мярка, тъй като чисто физически и психологически не можем да огреем на всички интересни футболни събития, които са почти 24/7 – 365. Конкретно по отношение на предвижданията, спокойно можем да се обърнем и към уеб-пространството, където има множество сайтове, предоставящи безплатни футболни прогнози за уикенда, а също така и за през останалата част от седмицата. Най-важното е да се забавляваме и да успяваме да намираме това ценно време, в което да ставаме свидетели на двубоите на любимите си отбори, както и да не пропускаме важни моменти с тях. Печалбите от залозите просто ще си дойдат с упоритостта и постоянството!

 

*Хазартът е забранен за лица под 18 годишна възраст. Хазартът води до пристрастяване и трябва да се залага разумно и отговорно. При проблем е необходимо да се потърси лекарска помощ.

Коментари