The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Радио Витоша

webcam

Новини

iPhone 11, Pro и Max: Apple залага много на камерата

iPhone 11, Pro и Max: Apple залага много на камерата

Дата: 11.09.2019 . Няма поддръжка на 5G мрежа
Image
Снимка: cnet.com

Apple освежи линията си телефони, като обяви iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. Цените на телефоните в САЩ са съответно 699, 999 и 1,099 долара. Тези нови айфони предлагат свежа палитра от цветове, по-дълъг живот на батерията и A13 Bionic процесор, който обещава по-бърза работа. Но повече от която и да е друга функция, главната роля играе камерата. На гърба на Pro телефоните има три камери и две на iPhone 11.

По отношение на цялостния дизайн, те не се различават особено от миналогодишните iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR.

За много хора iPhone представлява златният стандарт за дизайн на смартфони и авангардни функции като отключване с Face ID, за което Apple казва, че сега е по-бързо от преди. Но въпреки функциите, според специалистите триото iPhone 11 не предлага почти никакви иновации, а разчита на по-малки усъвършенствания и просто поддържа инерция.

Няма поддръжка на 5G мрежа (очакваме това да се случи през 2020 г.) и нищо вълнуващо около безжичното зареждане.

Apple също така не предложи очакваните функции, като съвместимост с Apple Pencil и USB-C порт, който се предполагаше, че ще замени Lightning връзката.

Без силен набор от нови функции, Apple явно работи за 2020. Продажбите на телефони намаляват. Конкуренти като Samsung, Google и Huawei продължават напред по отношение на инструментите и функциите на камерата. И тогава възниква въпросът за 5G - потребителите на iPhone ще трябва да изчакат цяла година, освен ако Apple не ни изненада всички със специално събитие преди септември 2020 г.

IPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max започват да се продават от 20 септември

Коментари