Виктория Георгиева се класира на финала на Евровизия 21 май, 2021

Благодарение на Виктория Георгиева България отива на финала на Евровизия 2021. 10 от песните продължиха напред в конкурса и това са представителите на Албания (Anxhela Peristeri), Събрия (Hurricane), България (Victoria), Молдова (Natalia Gordienko), Португалия (The Black Mamba), Исландия (Daði og Gagnamagnið), Сан Марино (Senhit), Швейцария (Gjon's Tears), Гърция (Stefania) и Финлдандия (Blind Channel).

Заслужава да отбележим и един от акцентите от втората вечер на конкурса - изпълнението на Senhit (San Marino), към което се присъедини и Flo Rida.

Броени часове ни делят от това да разберем кой ще е победител на най-престижния и най-големия песенен конкурс на Стария континет. Снощи видяхме изпълненията на 17 страни, сред които България и Виктория Георгиева и "Growing Up is Getting Old". Тя представи стилно изпълнение, а делегацията на България в Ротердам вчера сподели, че след изпълнението на Виктория, цялата зала е избухнала, а нашето момиче е пяло изключително емоционално и се е справило страхотно.

Виктория написа: “Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха!”

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини