Радио Витоша

webcam

Новини

Тази вечер е финалът на Детска Евровизия 2015

Тази вечер е финалът на Детска Евровизия 2015

Дата: 21.11.2015 Столичната полиция предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и сигурността в цяла София
Image

Тази вечер от 20,30 часа е големият финал на Детска Евровизия 2015

Габриела Йорданова, която ще представи България заедно с дуетната си половинка Иван Стоянов, ще пее тринадесета поред. Освен нея още 16 млади певци ще се качат на сцената на “Арена Армеец” и ще се борят за гласовете на зрителите.

Вотът на журито формира 50%, а другата половина се пада на телевизионните зрители, които ще гласуват тази вечер.

В грандиозния спектакъл, когато ще стане ясен победителят в 13-ото издание на детския песенен конкурс, ще участват над 200 танцьори, певци от вокални групи, хорът на Българското национално радио, деца от Музикалното училище, а Крисия, Хасан и Ибрахим ще изненадат публиката с изпълнение, което досега беше пазено в тайна. 

Водеща на галавечерта ще бъде Поли Генова, която представи България на Евровизия през  2011 г.

Концертът в залата започва още в 19.30, а от 20.30 е началото на телевизионното излъчване.

За да се избегне струпване на входовете, на зрителите, които планират да посетят концерта, се препоръчва да бъдат по-рано на мястото на събитието. 

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и сигурността в София преди, по време и след провеждането на Детската Евровизия.  

Полицейските служители ще са ангажирани с обезпечаване на сигурността и недопускане на правонарушения и престъпления на територията на целия град. Ще регулират и движението в района на залата.

Посетителите ще минават през три етапа на проверка, включително и металдетекторни рамки. Няма да бъдат допускани хора, които са във видимо нетрезво състояние, и такива, които носят обемисти пакети и/или забранени предмети и вещи. За да се избегне напрежение при проверките, на зрителите се препоръчва да бъдат по-рано на мястото на събитието.

Коментари