Радио Витоша

webcam

Новини

Слънцето ще ни радва и днес

Слънцето ще ни радва и днес

Дата: 27.12.2015 В сутрешните часове на места ще има мъгла
Image

Времето днес ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще се образуват мъгла или ниска облачност, които в отделни райони ще се задържат до около обяд.

Минималните температури ще са предимно между минус 2 и 3 градуса, максималните в повечето места - между 11 и 16 градуса.

Над планините също ще бъде слънчево. Максималната температура на височина 1200 м ще е 10-11 градуса, на 2000 м - около 5 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Максималните температури на въздуха ще са 12-14 градуса, на морската вода - 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В понеделник ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока и средна облачност. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад. Ще бъде все още топло за края на декември, минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните - между 12 и 17 градуса.

През нощта срещу вторник от североизток ще започне увеличение на облачността и във вторник ще бъде предимно облачно. На отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще прониква студен въздух. Дневните температури ще се понижат с няколко градуса и максималните ще са между 3 и 8 градуса.

Коментари