Billie Eilish и майка ѝ с еко-награда 23 август, 2022

Били Eйлиш и нейната майка Маги Беърд ще получат награда за усилията си за устойчивост на гала наградите на EMA (Асоциацията за екологични медии) на 8 октомври. Организацията им присъжда наградата EMA Missions in Music Award „за тяхната невероятна работа като модели за подражание за устойчиво поведение“, включително по време на текущото турне на певицата Happier Than Ever, където тя си партнира с REVERB.

Eilish и Baird са създали „Overheated“, който е описан като „допълнителен компонент с дейности, насочени към климата, включително размяна на дрехи, прожекции на документални филми и разговори за веганство като част от усилията за справяне с проблеми, свързани с устойчивата мода и насърчаване на феновете да участват." Проектът беше организиран заедно с благотворителната организация на Baird „Support + Feed“, която се занимава с „продоволствената несигурност и климатичната криза“.

„Развълнувана съм да приема наградата „Мисии в музиката“ на EMA тази година заедно с моята дъщеря“, каза Беърд. Тя добави: „Толкова съм горда, че Били използва гласа си, за да вдъхновява по-млада публика и да се застъпва за промяната. Сбъдната мечта е, че Били и аз споделяме една и съща страст в справянето с климатичната криза."

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини