Радио Витоша

webcam

Новини

Brad Pitt и Angelina Jolie се споразумяха за децата

Brad Pitt и Angelina Jolie се споразумяха за децата

Дата: 01.10.2016 Решението за попечителството е временно, докато тече разследването срещу актьора за насилие над наследниците му
Image

Brad Pitt и Angelina Jolie са постигнали споразумение за временни условия по попечителството над шестте им деца. Едно от условията е да посещават така наречената “семейна терапия”. 

Jolie изненада света, когато на 19-и септември беше обявено, че е подала молба за развод. Нейният адвокат впоследствие разясни, че актрисата е решила да прекрати двугодишния си брак с Pitt “за доброто на семейството”. 

По-късно стана ясно, че проблемът в отношенията им е възникнал заради несъгласието на актрисата с “методите на възпитание и грижа” за децата, които използва Brad Pitt. Малко по-късно в медиите се появи новината, че актьорът е ударил сина си Maddox по време на спор в частния самолет на семейството докато пътували от Франция към Лос Анджелис на 14-и септември. ФБР и социалните служби в Ел Ей започнаха разследване срещи Pitt по случая. 

Според споразумението за попечителство Angelina получава пълни физически права над децата, а Pitt ще може да ги посещава. Първата му среща с тях след избухването на скандала ще бъде в компанията на терапевт, който ще прецени дали актьорът наистина заслужава да се вижда с потомците си. 

И двамата актьори ще трябва да се подложат на консултации с психолог, освен семейната терапия. Pitt ще трябва да се подложи на тестове за употреба на алкохол и наркотици, нещо, което той вече направи по-рано и според информацията резултатите са отрицателни. 

Споразумението ще важи в следващите три седмици, докато социалните служби разследват ситуацията. 

Коментари