Радио Витоша

webcam

Новини

Selena Gomez и Coldplay с общ проект

Selena Gomez и Coldplay с общ проект

Дата: 07.10.2021 Крис Мартин и колегите му ще срещнат гласове с 29-годишната певица и актриса в предстоящата балада "Let Somebody Go".
Image
Снимка: instagram.com/selenagomez/

Selena Gomez и британците Coldplay зарадваха феновете си, с новината, че ще обединят творческите си усилия в нов съвместен проект.

Вокалистът на групата Крис Мартин и колегите му ще срещнат гласове с 29-годишната певица и актриса в предстоящата балада "Let Somebody Go". Тя ще бъде пусната на пазара непосредствено преди дългоочаквания албум на групата със заглавие "Music Of The Spheres" на 15 октомври.

„Крис винаги е бил голям фен на Selena Gomez и му е сбъдната мечта тя най-накрая да стане част от албум на Coldplay. Той написа красива балада за нея, която те записаха заедно през април. Вече имат планове за специално изпълнение на живо около старта на албума на групата. Тя е масово популярна сред младите хора, така че групата се надява, че подобно сътрудничество ще помогне да се запазят почитателите на групата и сред следващото поколение.", издаде източник пред изданието The Sun.

Коментари