Радио Витоша

webcam

Новини

Рафаел Надал се ожени (снимки)

Рафаел Надал се ожени (снимки)

Дата: 20.10.2019 Сватбата се състоя на остров Майорка
Image
Снимка: БГНЕС

Испанският тенисист Рафаел Надал и приятелката му Мария Франсиска Перейо сключиха брак на остров Майорка, като събитието беше отбелязано с грандиозно тържество, на което присъстваха най-близките хора на Матадора.

rafael nadal Francisca Perello

Двамата са заедно от 14 години, след като ги запознава сестрата на Надал - Мерибел.

Тъй като и двамата не обичат да споделят с медиите за личния си живот, едно от правилата на празненството беше всички присъстващи да се разделят с мобилните си телефони, влизайки в двореца „La Fortaleza“ в Пойенса. Според медиите в Испания всеки от общо 350 гости е получил следното съобщение в поканата си:

„Напомняме ви, че искаме да се насладите на сватбата ни при стриктна дискретност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим много: Мария Франсиска и Рафаел.“

Въпреки това обаче медиите и любопитните фенове бяха заобиколили имението и бързо в социалните мрежи се появиха редица снимки на гостите.

rafael nadal

Чичото на Надал - Мигел

Носителят на 19 титли от Големия шлем събра на сватбата „каймака“ на испанския тенис за последните години, като сред колегите му, които го уважиха бяха Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Жауме Мунар и, разбира се, треньорът му Карлос Моя. Според испански медии на сватбата е присъствал и бившият крал Хуан Карлос.

rafael nadal

Фелисиано Лопез и съпругата му Сандра Гаго

rafael nadal

Давид Ферер и съпругата му Марта Торнел 

rafael nadal

Хуан Монако и приятелката му Диана Арнопулос

rafael nadal

rafael nadal

снимки: БГНЕС

Коментари