Радио Витоша

webcam

Новини

Отлага се и премиерата на "Миньоните: Възходът на Гру"

Отлага се и премиерата на "Миньоните: Възходът на Гру"

Дата: 23.03.2020 Заради затварянето на студиата във Франция, филмът няма да бъде завършен навреме
Image
Снимка: кадър YouTube

Дългоочакваното продължение на анимацията „Миньоните: Възходът на Гру“ беше отложено за неопределено време заради пандемията от коронавирус.

Анимираното продължение на „Аз, проклетникът“ беше планирано да излезе по кината на 3-и юли, но заради заразата продуцентската компания "Illumination Animation" трябваше да затвори своите студия във Франция. В резултат на това филмът няма да бъде завършен навреме.

Крис Меледандри, основател и изпълнителен директор на "Illumination", тогава съобщи, че в отговор на затруднената ситуация с коронавируса във Франция и заради спазването на изискванията на властите, студиото "Illumination Mac Guff" в Париж трябва да бъде затворено. С тази мярка от компанията се надяват да ограничат разпространението на заразата сред своите служители и техните семейства.

Филмът с участието на комика Стив Карел, който озвучава Гру, е третият мащабен проект на "Universal Pictures", който е засегнат от пандемията. Преди него отлагане се наложи на продължението на „Бързи и яростни“, чиято премиера се очаква да бъде през 2021 г. Заради вируса беше отложен и „Тролчета: Турнето“, който трябваше да тръгне по кината на 10-и април.

Коментари