Радио Витоша

webcam

Новини

Оли Александър: „Неизбежно“ беше Years & Years да се превърне в соло начинание

Оли Александър: „Неизбежно“ беше Years & Years да се превърне в соло начинание

Дата: 11.01.2022 Групата е създадена през 2010 г., а до 2013 г. Ноел и Оливър напускат
Image
Снимка: instagram

Оли Александър вярва, че е било „неизбежно“ Years & Years да се превърне в соло начинание. 31-годишната поп звезда е единственият останал член на поп групата, след напусканията на Майки Голдсуърти, Емре Тюркмен, Ноел Лийман и Оливър Субрия – и актьорът от „It's A Sin“ призна, че го извикали в началото, защото „наистина нямали певец“.

Той каза: „Всяка раздяла е трудна и мисля, че при нас мина добре. Те всъщност нямаха певец. И аз влязох и казах: „Аз съм певецът, ще пиша песни.“ Така че по тази траектория, може би това беше някак неизбежно.“

Групата е създадена през 2010 г., а до 2013 г. Ноел и Оливър напускат. Майки и Емре се отказаха миналата година, три години след като издадоха втория си студиен албум „Palo Santo“.

В изявление беше обявено, че Years & Years ще „продължат като самостоятелен проект“ с Оли. А телевизионната звезда настоя, че „да се разделят“ е „най-доброто нещо“ в крайна сметка.

Говорейки пред The Guardian, той обясни: „В началото бяхме повече или по-малко на един и същи кораб, опитвайки се да насочим платната в една посока, а след това очевидно вече не бяхме. Определено беше най-доброто нещо за нас да се разделим.”

Той намекна, че творческите различия са причинили разрив между него и бившите му колеги, отбелязвайки, че макар да „обича“ поп, останалата част от групата не са имали подобни чувства.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by olly alexander (@ollyyears)

Коментари