Радио Витоша

webcam

Новини

Никол Шерцингер официално е сама

Никол Шерцингер официално е сама

Дата: 08.08.2019 Признанието дойде по време на шоуто „Австралия търси талант”, в което Никол е съдия.
Image

Официално – Никол Шерцингер призна, че отново е сама, съобщава „Контакт мюзик”. Певицата се срещаше с тенис звездата Григор Димитров от края на 2015 година, но призна, че двамата с българина вече не са заедно и тя си търси нов мъж.

Признанието дойде по време на шоуто „Австралия търси талант”, в което Никол е съдия. Тя явно флиртуваше с един от участниците и колежката й Луси Дурак я попита: „Явно си си харесала австралиец?” на което певицата отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама”.

40-годишната певица се раздели с Григор за пръв път през 2017 година след 2-годишна връзка, но по-късно двамата отново се събраха. В началото на тази година се появи информация, че двамата отново не са заедно и са сложили край на романа си от далечно разстояние.

Никол, която имаше дългогодишна връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, винаги е признавала,че най-голямата й слабост е любовта. Въпреки страховете си обаче певицата е категорична, че някой ден иска да намери мъжа на живота си, да се задоми и да има деца.

Коментари