BILLIE EILISH издаде дългоочаквания си албум 30 юли, 2021

Billie Eilish най-накрая зарадва феновете си с релийза на втория си студиен албум Happier Than Ever”. Преди официалното му излизане, Eilish представи песните My Future”, “Therefore I Am”, “Your Power”, “Lost Cause” и “NDA”.

Въпреки позитивното заглавие на албума, песните в проекта, не са и близо до радостни. Всяка една от тях разказва за тъмната страна на известността и “Happier Than Ever” се превръща в прозорец към мрака затаил се в сърцето на звездата. Първият релийз от албума тази година беше „Your Power - нежна акустична балада, която поставя въпроса за насилието над непълнолетни момичета и личната история на изпълнителката, свързана с това.

За нея Billie споделя:

„Беше ме страх да издам тази песен, защото е любимият ми проект, който някога съм създавала. Почувствах се сякаш света не я заслужава[…] Тя е отворено писмо до всички, които се възползват от мен – най-вече мъжете. Искам хората да ме чуят, а не да се опитват да разберат за кого говоря, защото песента не е за това. Не е за един конкретен човек. И може би си мислите, че всичко това е защото съм в музикалната индустрия – НЕ! Това се случва навсякъде.“

След Your Power” излезе и малко по-ведрият сингъл „Lost Cause”, отново в характерния за Eilish меланхоличен стил, съпътстван от джазов инструментал и закачлив текст. Тракът разказва за апатичен партньор, изцяло незаслужил отделеното му време, а във видеото към него Billie изглежда твърде заета да купонясва с приятелките си, за да страда по него.

Новият албум ще включва 16 трака, сред които е и хитовият „Therefore I am”, който излезе миналата есен. С релийза на албума, излязоха и лирик видеа към всичките песни.

Радио Витоша е медиен пратньор на новия албум на Billie Eilish "Happier Than Ever".

Албумът на Billie Eilish - Happier Than Ever може да закупите от Musicmall 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини