Блу Айви Картър озвучава филм заедно с майка си Бионсе 30 април, 2024

Блу Айви Картър продължава да допълва своята вече впечатляваща автобиография. 12-годишното дете се присъедини към майка си Бионсе в предстоящия филм Муфаса: Цар Лъв. Както се вижда в първия трейлър на филма, Блу Айви ще озвучи ролята на Киара, дъщерята на крал Симба и кралица Нала, която ще бъде озвучена отново от Доналд Глоувър и Бионсе след филма от 2019 г. Били Айхнър и Сет Роугън, които преди това играха Тимон и Пумба, също са готови да повторят ролите си.

Що се отнася до работните отношения на Блу Айви и Бионсе, режисьорът на Муфаса Бари Дженкинс каза пред Good Morning America, че е „наистина специално“ да видиш дуото майка-дъщеря на работа.

„Бях толкова доволен, че и Бионсе, и Блу Айви приеха с радост и да ги гледам как работят заедно беше наистина специално“, сподели той. „Бионсе е тази невероятна фигура, но когато работи с дъщеря си, когато е в стаята с дъщеря си, тя е първо майка. Толкова много от тази енергия се влива във филма.“

Носителят на Оскар режисьор каза, че е разбрал, че Блу е подходяща за ролята, когато е чул нейния разказ във версията на аудиокнигата на Hair Love. Бари също похвали работната етика на Блу Айви, като нарече пред-тийнейджърката „професионалист“.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини