Billie Eilish издава лична книга със снимки 13 януари, 2021

Grand Central Publishing (GCP) и Wren & Rook (W&R) с вълнение споделят новината за предстоящата премиера на BILLIE EILISH – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от забележителната изпълнителка, автор на песни и артист Billie Eilish.
 
BILLIE EILISH ще излезе като книга с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата на изданията е на 11-ти май, 2021.

 
Billie Eilish е световният музикален поп феномен на 21ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността й, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.


Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота й, Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на Billie отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството й, живота й на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки нейн фен.

 
Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за живота й. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния й живот и кариера, от ранните й години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите й, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie.

 
Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини