„Challengers“ със Зендая е на върха на северноамериканския боксофис 29 април, 2024

Романтичната спортна драма на MGM „Challengers“, отвори този уикенд на върха на северноамериканския боксофис, като събра приблизително 15 млн. долара благодарение на положителните отзиви и добрата игра на Зендая, съобщи наблюдателят на индустрията Exhibitor Relations.

„Това е силен старт за романтична и спортна драма“, каза анализаторът Дейвид Грос, като отдаде дължимото на силата на Зендая и режисьорския талант на Лука Гуаданино. „Това е подходящият материал с подходящия режисьор, с подходящата звезда в подходящия момент“, каза Грос.

Зендая играе тенис вундеркинд, която се оттегля след контузия, а по-късно помага на съпруга си (Майк Файст) да се подготви за ключов мач срещу играч (Джош О'Конър), който, колкото и да е неловко, е едновременно неин бивш любовник и негов някогашен най-добър приятел.

Между другото Зендая може да играе тенис. Тя е тренирала три месеца с тенис професионалиста Брад Гилбърт, а Гуаданино казва пред Variety, че тя е толкова добра, че рядко му се налага да използва нейния двойник.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини