Радио Витоша

webcam

Новини

Кание Уест казвал на Ким как да се облича

Кание Уест казвал на Ким как да се облича

Дата: 13.05.2022 Кардашиян все още се опитва да открие собствения си стил, казвайки, че "никога не е била визионерка"
Image
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян твърди, че Кание Уест е казал, че „кариерата й е приключила“, след като тя носеше различна рокля от тази, която той й избрал по време на специална церемония.

В последния епизод на The Kardashians тя разказа за обаждането, което получила от бившия си, пр което критикувал стила й. Докато разговаря със сестра си Кортни Кардашиян, тя разкри, че след години на влияние на Йе върху нейния стил, тя се притеснява да избере сама какво да облече.

„Стигнах до момент, в който да поискам съвета му за всичко, до това, което нося“, каза тя. „Дори сега получавам пристъпи на паника, например какво да облека?“

Всичко дошло вповече, когато тя избрала да носи нещо различно от това, което Ye е избрал по време на появата си в Saturday Night Live през октомври. В по-ранен епизод Кардашиян също разкри, че бившият й съпруг внезапно напуснал по време на откриващите й думи в голямата й вечер.

Когато Кортни попита дали се притеснява от промяната на външния вид, Кардашиян потвърди, че е била "толкова нервна", преди да каже на сестра си за обаждането, което получила не след дълго.

„О, и тогава той ми се обади след това“, разкри тя. „Той ми каза, че кариерата ми е приключила и след това ми показа снимка на Мардж Симпсън, облечена в нещо подобно.

Според изданието сравнението със Симпсън е свързано с тъмнокафявата кожена рокля, която тя носеше на наградите за новатор на Wall Street Journal 2021.

Въпреки критиките, Кардашиян все още се опитва да открие собствения си стил, казвайки, че "никога не е била визионерка", според Entertainment Tonight.

Коментари