Джейк Гиленхол е в преговори за участие в новия филм на Гай Ричи 11 октомври, 2021

Джейк Гиленхол е в преговори за участие в новия филм на Гай Ричи.

40-годишният актьор ще се появи в последния филм на режисьора, който ще бъде продуциран от Miramax с Гай, който пише и режисира.

Не се знае много за филма, с изключение на това, че следва обичайния стил на снимане на Ричи. Запознати казват, че лентата се очаква да бъде заснета в края на годината, което означава, че това ще бъде следващият проект на Джейк.

Звездата от „Дони Дарко“ наскоро беше включен във филма за супергерои „Пророк“, където ще играе главния герой.

Филмът ще бъде режисиран от „Екстракционния“ служител Сам Харгрейв и е базиран на комикса Image на създателя на „Deadpool“ Роб Лифелд.

Той се фокусира върху характера на Джон Пророк, човек, който придобива свръхчовешка сила, след като е бил подложен на научни експерименти от германците по време на Втората световна война.

Марк Гугенхайм пише сценария за адаптацията на комикса, като Джеф Робинов и Джон Греъм продуцират.

Джейк наскоро участва във филм на Антоан Фукуа и обясни как е „хванат в капан“, тъй като е трябвало да седи на стол по време на снимките.

Джейк, който играе ролята на оператора на 911 Джо Байлер във филма, каза: "Това бяха 20 страници на ден, снимайки 20-30 минути. Антоан ме хвана в капана на стола. Аз съм много деен човек, за да стоя през цялото време на един стол".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини