Радио Витоша

webcam

Новини

Хари Стайлс и Шаная Туейн превзеха сцената на Коачела

Хари Стайлс и Шаная Туейн превзеха сцената на Коачела

Дата: 18.04.2022
Image
Снимка: Instagram

Хари Стайлс представи две нови песни на музикалния фестивал Коачела.

28-годишният изпълнител беше хедлайнер на фестивала, който се състоя в Empire Polo Club в Индиоу, Калифорния. Той изпълни парчетата "Boyfriends" и "Late Night Talking" от предстоящия си трети самостоятелен албум "Harry's House".

Хари се обърна към публиката с думите: "През следващите 80 минути, нашата работа е да ви забавляваме. Обещавам ви, че ще направим всичко по силите си. А вие пък имате само една задача - да се забавлявате колкото се може повече. Искам да бъдете такива, каквито винаги сте искали тази вечер."

По време на изпълнението на Хари, певицата Шаная Туейн се присъедини към него за две песни -  "Man! I Feel Like a Woman!" и "You're Still The One".

"Тази жена ме научи да пея. Също така ме научи, че мъжете са боклуци", каза Хари за Шаная.

"Поразена съм, какво да кажа? Не, наистина, аз съм ти фен, разбира се. Знам, че когато пишех тази песен, ти си бил още малко дете. Това е сбъдната мечта и е доста сюрреалистично да съм тук в момента, за да пея тази песен с теб. Мисля, че съм просто влюбена, а тези песен е изцяло за любов. Така че нека просто пеем за любов", отвърна певицата.

По-късно тя публикува снимки и клипове от участието им в своя Инстаграм профил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Коментари