Minelli пуска следващия си хит „Nothing Hurts” 13 ноември, 2021

Minelli  пуска следващия си хит след „Rampampam”, който излезе през март 2021, и зае  no. #6 в Global Shazam и #1 в Global Shazam – Dance Charts. Доказвайки се като разбиващ глобален хит, към ‘Rampampam’ се пристрастихме от първото слушане. „Nothing Hurts” следва този успех с нов вайб, който ще завладее клубната сцена по света. 

Музиката и текстът на новия сингъл са композирани от Minelli, Jordan Shaw, Fridolin Walcher, а продуцент е Freedo, който има 1.5 милиарда стрийма в Spotify. Швейцарският съвместен автор и продуцент е добре познат с работата си със Zara Larsson по „Lush Life” и „Takeaway” на Chainsmoker’s.

Nothing hurts” е любовна песен за раздяла и въпреки че може да звучи общо, е много важна за мен и се надявам слушателите да се припознаят с нея“, казва Minelli за новия си сингъл. 

Напомняме, че “Rampampam” стана международен хит, генерирал 160M гледания в YouTube и 70 милиона стрийма в други световни дигитални стрийминг платформи. Относно еърплей, “Rampampam” влезе в ротации в  59 държави и задмина впечатляващия брой от 120.000 пускания и номер едно позиции на няколко пазара. В Shazam тракът има  3.7M търсения и оглави #1 в Dance Global за няколко седмици, както и  6 в Shazam Global. Освен това,  TikTok потребителите генерираха над 200 хиляди създадени видеа в платформата, карайки трака да се разпространи вирусно.  

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини