Радио Витоша

webcam

Новини

Cardi B подсказа, че новият й албум ще излезе през 2022

Cardi B подсказа, че новият й албум ще излезе през 2022

Дата: 15.12.2021 Тя беше спряла да работи по албума заради пандемията
Image
Снимка: instagram

Cardi B подсказа, че новият й албум ще излезе през 2022 г. Тя вече е майка на две деца, а също така има нова роля във филма 'Assisted Living', за която да се подготви. Но увери феновете си, че нейното продължение на „Invasion of Privacy“ от 2018 г. ще излезе следващата година.

Тя съобщи това през Instagram тази седмица: „Много се опитвах да балансирам живота си. Сега имам много работа. Не стига, че съм се хванала с толкова неща, а и на всичкото отгоре трябва да издам този албум следващата година. Трябва да направя толкова много глупости.”

Карди - която роди син през септември, беше казала през април, че изчезне за "много дълго време". Тя също така обясни тогава, че е спряла да работи върху горещо очаквания си втори албум, поради пандемията от COVID-19, която я кара да се чувства „обезсърчена“.

Тя каза: „Миналата година си мислех, че тази година трябва да издам албума си“. Но тогава просто спрях да работя по него, защото чувствам, че цялото нещо с COVID ме обезкуражава да издавам. Защото искам да издам албум и искам да направя турне.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Коментари