Сидни Суини била грозна и не можела да играе 19 април, 2024

Продуцентът на "Бъфи убийцата на вампири" Карол Баум критикува кариерата и външния вид на звездата от "Euphoria" Сидни Суини. Според E!News, Баум споделила мислите си за Суини по време на прожекция на филма Dead Ringers от 1988 г., като отбелязала, че изгряващата звезда „не е красива“ и „не може да играе“.

„Сега има една актриса, която всички обичат, Сидни Суини. Не разбирам Сидни Суини. Обяснете ми това момиче. Тя не е красива, не може да играе. Какво толкова ѝ харесват?"

Представител на Суини отговори на острата критика в изявление, споделено с E!News.

„Колко тъжно е, че жена в позицията да сподели експертните си познания, избира вместо това да атакува друга жена. Ако това е, което тя е научила през десетилетията си в индустрията и смята, че е подходящо да преподава на студентите си, това е срамно. Това говори много за характера на г-жа Баум."

26-годишната Суини тепърва се учи как да се ориентира в общественото мнение. По време на мартенско интервю за Today актрисата коментира как се справя с медийната критика към всеки аспект от живота ѝ.

„Просто трябва да го приемам ден след ден и да продължавам да бъда себе си... разбира се, че не е естествено. Просто се опитвам да разбера как да се справя с всичко това.“

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини