Радио Витоша

webcam

Новини

Силви Вартан представи в София своята книга "Мама…“

Силви Вартан представи в София своята книга "Мама…“

Дата: 23.11.2016 Певицата за първи път посети Музея за история на София, на който дари 40 хил. лева още преди неговото откриване
Image

Силви Вартан отново е в България. Тя пристигна в София, за да представи лично новата си книга „Мама…". Певицата за първи път посети Музея за история на София, на който дари 40 хил. лева още преди неговото откриване. С нейна помощ са реставрирани общо 14 експоната - архиерейски трон, разпятие, част от иконостас, двустранни руски икони от началото на 19 век и икона на Св. Димитър от края на 18 век. Столичният кмет Йорданка Фандъкова лично благодари за финансовата помощ.
"Мама…“ е книга, написана с много любов към нейната майка Илона. Автобиографичната творба е свидетелство за силата на обичта и за смелостта на хората, принудени от обстоятелствата да водят живот на изгнаници, съобщава БНТ.
Успоредно с образа на Илона, голямата певица разкрива и собствените си премеждия и успехи, разказва за началото на певческата си кариера и за нейния апогей, за браковете си с Джони Холидей и Тони Скоти, за дните и годините, които е живяла до своята майка.

Коментари

Office Break
10:00 - 15:00