Радио Витоша

webcam

Новини

Метрото затваря улици и булеварди

Метрото затваря улици и булеварди

Дата: 21.03.2016 От страната на улица „Житница“ са предвидени обходи по вътрешнокварталните улици
Image

От 0.00 ч на 21 март до 24.00 ч на 17 април се забранява влизането на пътни превозни средства по северната половина на локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ от входа към паркинга на интер експо център до бул. Брюксел”.

Промяната се налага във връзка с изграждането на Софийския околовръстен път. От тази нощ се затваря участъкът от бул. „Гоце Делчев“ към бул. „Цар Борис III“ и от ул. „Житница“ към бул. „Цар Борис III“.
Това съобщи Любомир Христов, зам.-кмет на София по време на пресконференция във връзка с промените на движението в столицата заради изграждането на третия лъч на метрото.

„От страната на улица „Житница“ са предвидени обходи по вътрешнокварталните улици. Христов подчерта, че бул. „Гоце Делчев“ не се затваря изцяло за движение. „Ще бъде отворена улица „Кюстендил“.

Всички живеещи на ул. „Житница” ще имат достъп до домовете си“. От неделя пък, също за 14 месеца, в два участъка се затваря бул. „Патриарх Евтимий”. Това са стеснението при кино „Одеон” и след кръстовището с булевард „Витоша”. Булевард „Васил Левски” обаче ще е отворен двупосочно, както и тунелът при НДК.

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00