Радио Витоша

webcam

Новини

Гласуват вота на недоверие в петък

Гласуват вота на недоверие в петък

Дата: 17.02.2016 Гласуването по вота на недоверие ще се проведе на 19 февруари (петък) от 09.00 часа. Това обяви от трибуната на парламента председателят на НС Цецка Цачева
Image

Гласуването по вота на недоверие ще се проведе на 19 февруари (петък) от 09.00 часа. Това обяви от трибуната на парламента председателят на НС Цецка Цачева.

Докато изброяваше точките от мотивите за вота, които по думите му са неистини, здравният министър Петър Москов влезе във вербален конфликт с депутатите от опозицията.

Първата лъжа е тази за нормативния хаос, посочи здравният министър, като каза, че това може да изглежда хаос за неподготвения мозък. След като Москов нарече „зеро, фу, нула, нада“ аргументите на опозицията, депутати от БСП, включително лидера на БСП Михаил Миков, започнаха да изразяват несъгласие от зала.

По време на финалното си изказване в НС, с което отговори на критиките на народните представители в дебата по вота на недоверие към кабинета за провала в здравеопазването, Москов нарече депутатите от БСП лява България „озъбени физиономии”.

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00