Радио Витоша

webcam

Новини

"Джурасик свят" е филмът с най-много грешки през 2015

"Джурасик свят" е филмът с най-много грешки през 2015

Дата: 17.09.2015 Научнофантастичната епопея на Колин Тревър съдържа най-малко 19 груби и малки грешки, включително редица сценаристки несъответствия
Image

"Джурасик свят" е филмът с най-много грешки през 2015 г., пише сайта „Moviemistakes”, съобщава БГНЕС. Научнофантастичната епопея на Колин Тревър съдържа най-малко 19 груби и малки грешки, включително редица сценаристки несъответствия и фактически неистини като например стар джип, който запалва, въпреки че 20 години никой не го е карал. Някои "грешки" са по-очевидни от други. Така например един зрител с право забелязал, че директорката на парка не би могла да оцелее, защото през цялото време тича на високи токчета.

Филмът е сравнително "безгрешен" в сравнение с „Джурасик парк” на Стивън Спилбърг от 1993 г. , в който критиците открили 156 грешки. Абсолютен рекордьор е военната драма "Апокалипсис сега", която съдържа цели 561 грешки. Второ място в списъка на филми с най-много неточности и фалове през тази година е продължението на култовата лента „Терминатор: Генезис”. Третата позиция е за „Човекът - мравка”.

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00