Еминем и Snoop Dogg с първа песен заедно 26 юни, 2022

През последните две години Еминем и Snoop Dogg успяха да преодолеят проблемите си, произтичащи от широко разгласено недоразумение. Сега те си сътрудничат в първата си песен заедно.

В петък Еминем пусна първата си колаборация със Snoop Dogg, „From The D 2 The LBC“. В песента, продуцирана от самия Ем, той подчертава, че сътрудничеството им е трябвало да се случи по-рано и продължава да възхвалява легендата на Лонг Бийч. След като Еминем сервира изящния си куплет, Snoop Dogg отговаря на бързия поток на Slim Shady и завършва песента със своя куплет.

Em и Snoop за първи път започнаха да имат проблеми през 2020 г., когато Snoop Dogg извади звездата от списъка си с Топ 10 на най-великите рапъри. След това Еминем прави предупредителен изстрел към Снууп в песента си "Zeus" от албума му Music To Be Murdered By: Side B. Близо година по-късно Ем и Снуп изглежда са постигнали примирие, след като са забелязани заедно в студиото, което най-вероятно е довело до новите им съвместни усилия. Те също така се представиха заедно по време на шоуто на полувремето на Super Bowl LVI 2022.

Еминем не само подклажда шума за първото си сътрудничество с Uncle Snoop, но и вълнува феновете за концепцията на следващия си проект. Еминем включва хаштаг „#CurtainCall2“. Феновете смятат, че това може да означава, че Еминем планира да издаде продължението на албума си с най-големите хитове от 2005 г. Curtain Call: The Hits.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини