Tones And I предизвиква с нов сингъл 15 май, 2021

Глобалната супер звезда Tones And I пусна новия сингъл “Won’t Sleep”, който дава предварителен поглед към наистина нетърпеливо очаквания дебютен албум, предстоящ да излезе тази година .

“Won’t Sleep” е изцяло соло композиция от Tones And I, отразяваща неподражаемата индивидуалност на емблематичния й стил, непредвидимо умение за писане на песни и неоспорим талант за заразителни мелодии.

Родена като персонален антидот за подтиснатостта на локдауна, “Won’t Sleep” е тъкмо перфектния саундтрак за повторното отваряне на света.

Допълвайки за “Won’t Sleep”, Tones and I споделя: “Хареса ми писането на тази песен и заиграването с продуцирането, баса и барабаните. Това е песен за мен и приятелите ми, когато оставаме вкъщи и си купонясваме през локдауна“.

Видеото към “Won’t Sleep” е режисирано от Tones And I, Nick Kozakis и Liam Kelly.

Глобалният хит на Tones And I, “Dance Monkey” беше провъзгласен за най-търсената песен в Shazam за всички времена и официално стана 3-та най-стриймвана песен за всички времена в Spotify, превръщайки трака в най-стриймваната песен от жена артист в платформата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини