Бритни отговори на Федърлайн чрез адвоката си 12 август, 2022

Часове след като Кевин Федерлайн публикува видеоклипове в Instagram на Бритни Спиърс, за която се твърди, че се кара със синовете си, адвокатът на поп звездата отвръща на удара.

„Бритни Спиърс е брилянтно талантлива, изключително трудолюбива и с право е обичана и уважавана от милиони по целия свят“, каза адвокатът Матю Розенгарт, който помогна на Бритни да бъде освободена от попечителството й, пред Page Six. „Същото, за съжаление, не може да се каже за г-н Федърлайн, който по необясними причини реши да даде безвъзмездно интервю, което нарани майката на децата му. Независимо дали го осъзнава или не, г-н Федърлайн не само е нарушил неприкосновеността на личния живот и достойнството на майката на децата, той е подронил авторитета и на собствените си деца. Като оставим настрана неговото интервю за ITV, е отвратителното г-н Федърлайн да публикува стар видеоклип на неговите 11 и 12-годишни деца."

Розенгарт добави, че е възможно Федерлайн да е нарушил закона, като е публикувал видеоклипове, в които Бритни не е знаела, че е записана.

Федерлайн не отговори на Page Six за коментар и поне един от видеоклиповете остава в неговия акаунт в Instagram към момента на тази публикация.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @kevinfederlineworld

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини