Джесика Бийл говори за брака си с Джъстин Тимбърлейк 27 април, 2022

Джесика Бийл разказа за брака си с Джъстин Тимбърлейк. В скорошно интервю за Access Hollywood тя разкри за предстоящата им годишнина от сватбата. На 19 октомври двойката ще отпразнува 10-ата си годишнина, след като се ожениха в Италия през 2012 г. Бийл каза пред изданието, че времето е "отлетяло" и че тя е "много горда" с брака си.

„Понякога имам чувството, че 10 години току-що са минали с мигване на окото, а друг път се чувствам като: „О, господи, 10 години, това е наистина значителна част от нечий живот“, каза тя. "Просто се чувствам наистина горда с това." Актрисата призна за препятствия, които са имали по пътя си. „Имахме своите възходи и падения като всички и аз просто се гордея с това и все още съм най-щастливата и обичам живота си“, каза тя.

Тимбърлейк имаше неволи по медиите миналата година, когато получи негативна критика след пускането на документалния филм Framing Britney Spears на New York Times, както и разговор за негово прословутото изпълнение на полувремето на Супербоул през 2004 г. с Джанет Джаксън.

„Искам специално да се извиня на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън поотделно, защото ме е грижа за тези жени и ги уважавам и знам, че се провалих“, написа той в дълга публикация в Instagram. Бийл показа подкрепа, като коментира „Обичам те“ под публикацията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини