Били Айлиш се снима с Джъстин Бийбър 17 май, 2022

Били Айлиш сподели очарователна снимка с един от любимите си изпълнители. Тя публикува снимки, която включва някои кадъра зад кулисите на тазгодишния фестивал Coachella. Една от снимките показва как певицата е отпуснала глава на рамото на колегата си Джъстин Бийбър. Айлиш много пъти е казвала, че е голям фен на канадския изпълнител.

Добре известно е, че Айлиш обича музиката на Бийбър от дете, но откакто спечели името си в музикалната индустрия, тя вече е и негов приятел. Тяхната скорошна снимка беше идеалният начин да отпразнуват срещата на Айлиш с Бийбър за първи път на Coachella през 2019 г.

В документалния филм The World's A Little Blurry, Били разказа за срещата си с него за първи път и дори сподели емоционално съобщение, което по-късно той и изпратил. Във филма тя прочете на глас посланието: „Любовта ти към мен докосна сърцето ми. Ти си толкова специална, не заради това, което можеш да направиш, а заради това което си. Толкова съм впечатлен от твоята аура и присъствие. Благодаря ти за тази вечер, това означаваше толкова много за мен“, написал той.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини