Риана увери феновете, че ще записва нова музика 15 Февруари, 2022

Риана увери феновете, че ще записва нова музика. Хитмейкърът на „Work“ наскоро разкри, че очаква първото си дете от дългогодишния си партньор A$AP Rocky, а 33-годишната певица настоя, че това, че става майка, няма да й попречи да пусне нов албум след 2016 г.

Тя каза пред „Entertainment Tonight“: „Ще получите музика от мен“. На шеговит въпрос дали ще пусне приспивни песнички, тя се засмя: „О, боже, не приспивна песен. Феновете ми ще ме убият, че чакат толкова дълго за приспивна песен!”

През декември тя обеща, че нова музика идва "скоро, скоро, скоро". По-рано Риана обеща, че новият й албум ще си„заслужава чакането“, и подсказа, че феновете могат да очакват „напълно различен звук“.

Тогава тя каза: „Винаги работя върху нова музика. Това, че не съм издавала албум от няколко години, не означава, че не съм работила върху него. Ще направя така, че чакането да си струва.”

Бизнесдамата милиардер също каза, че каквото и да работи, трябва да бъде нещо, в което наистина вярва. Хитмейкърът на „Umbrella“ издаде дебютния си студиен албум „Music of the Sun“ през 2005 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини