Рокзвездата и секс икона Victoria De Angelis от Måneskin с DJ сет в София 22 март, 2024

Кралицата на баса, модната икона и секссимвол, идва у нас за опасен личен експеримент – Victoria De Angelis е готова да примами всички да се присъединят към нейния модерен техно култ. София посреща най-вълнуващата басистка в света, но – зад диджейския пулт, в City Stage на 30 март

Забавна, атрактивна и дръзка – Victoria е единствената дама в световния феномен Måneskin, но това не ѝ е достатъчно. Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарството естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден.

Victoria с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ, особено подходящи за танцуване, се носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. 

Организатор е Fest team, а медиен партньор е радио Витоша

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини