Lil Nas X и още победители от MTV VMA 2021 14 септември, 2021

Още едни MTV Video Music Awards приключиха след епична церемония в Бруклин, където музикантите бяха наградени за усилията си през последната година. Видео на годината отиде в Lil Nas X за MONTERO (Call Me By Your Name), както и най -добрата режисура и най -добри визуални ефекти. BTS бяха също тройни победители с награди за Група на годината, плюс Най-добър K-Pop и Песен на лятото за тяхната песен Butter.

Оливия Родриго беше друг голям победител с Най -добър нов изпълнител, представен от Facebook, и Песен на годината за Drivers License. Тя спечели и PUSH Performance of the Year за изпълнението на парчето на живо през май тази година.

Междувременно Джъстин Бийбър стана изпълнител на годината с песента си Peaches, обявена за най-добър поп, а Били Айлиш взе Video for Good с Your Power и Best Latin за сътрудничеството си с Rosalía в Lo Vas A Olvidar.

Doja Cat също спечели две награди за най-добро сътрудничество (Kiss Me More с участието на SZA) и за най-добра арт режисура като част от парчето на Saweetie Best Friend, докато сингълът на Silk Sonic Leave the Door Open получи най -добър R&B и най -добър монтаж.

Най-добра нова песен отиде при Backyard Boy на Claire Rosinkranz, Най-добър хип-хоп бе присъден на Травис Скот за FRANCHISE, Best Rock беше John Trainer с Last Train Home, Machine Gun Kelly взе награда за най-добър алтернатив.

Междувременно имаше малко драма на червения килим преди шоуто, тъй като Machine Gun Kelly и шампионът на UFC Конър Макгрегър почти се сбиха.

Макгрегър беше на VMA, за да връчи наградата „Изпълнител на годината“ на Джъстин Бийбър, а кадрите показват, че охраната го задържа, докато гневно се насочва към рапъра. Очевидно той се ядоса, когато екипът на MGK отказа снимка. Оттогава нито една от страните не е коментирала инцидента.

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини