Радио Витоша

webcam

Новини

Хейли Бийбър отвърна на удара

Хейли Бийбър отвърна на удара

Дата: 13.04.2022 Тя се присмя на слухове, че бракът ѝ не върви
Image
Снимка: БГНЕС

Бракът на Хейли и Джъстин Бийбър става по-силен. Моделът отвърна със смях на потребител на TikTok, който прогнозира, че няколко връзки с известни личности няма да се случат, включително тази на Бийбър. Във видео, публикувано в платформата миналия месец, потребителят Blonde Rebel Tarot твърди, че Джъстин и Хейли, които са женени от 2018 г., може да не се справят като двойка.

„Чувствам, че този месец може да разберем, че има проблеми в рая на Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли“, каза тя. "Чувствам, че нещата може да ударят на камък."

Видеоклипът в крайна сметка привлече вниманието на Хейли и тя не можеше да пропусне шанса да му се посмее. Според изданието тя е оставила прост коментар в отговор на обвиненията: "Lmfaoooooooooo."

Наскоро Хейли отпразнува рождения ден на съпруга си в публикация в Instagram, като му каза колко много означава той за нея.

"Честит рожден ден любими мой...", написа тя под поредицата от снимки. "Има много невероятни и красиви неща в този живот, но най-красивата част е, че мога да го живея с теб. Обичам те.. ето до 28 🥳❤️"

Коментари