Един мъж беше тежко ранен след стрелба близо до дома на Дрейк 08 май, 2024

Един мъж беше тежко ранен след стрелба близо до дома на Дрейк. В ранните часове на 7 май полицията в Торонто се отзовала на сигнал в дома на Дрейк след стрелба в района. Според местните новини екипите на спешна помощ са пристигнали след 2 часа (местно време) сутринта  и са се погрижили за мъж, който е с наранявания без опасност за живота. Дрейк не е пострадал. Съобщава се, че заподозреният е избягал от местопрестъплението с неизвестен автомобил. 

Според репортаж на CBC жертвата е била охранител, който бил уцелен по време на стрелба от автомобил. Инцидентът се случва точно след като словестната престрелка между Дрейк и Кендрик Ламар започна да се разсейва. През последните шест седмици и двамата "посветиха" един на друг множество дис парчета и се захапаха в социалните медии.

Последната песен на Кендрик беше пълна с твърдения за предполагаемия афинитет на Дрейк към непълнолетни момичета, наред с други безразсъдни твърдения. Drizzy категорично отрече обвиненията на Ламар и отвърна, че мениджърът на Кендрик Ламар Дейв Фрий е баща на едно от децата му с партньорката Уитни Алфорд.

Радио Витоша - Следвай музиката!   

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини